Psicologia

Un espai creat per a tu i per als teus

Psikeduca existeix amb la il·lusió de ser un espai segur i de confiança en el que poder sentir-te acompanyat o acompanyada mentre indagues, aprens i adquireixes eines que t'ajudaran a cuidar del teu benestar emocional i relacional.

L'enfocament és col·laboratiu i es focalitza en les teves fortaleses i necessitats, individualitzant el procés terapèutic utilitzant sempre una metodologia basada en l'evidència.

Psicòloga General Sanitària / Nº Col. 28441

Hola! Em dic Cristina i sóc la persona que està darrere de Psikeduca. Acompanyo a les persones en la millora del seu benestar emocional i relacional. Vols saber més de mi?

Testimonis

T'agradaria tenir un quadern que normalment és de pagament... gratuït?

Sí, ho has entès bé! 

Si vols rebre de forma gratuïta un quadern que normalment és de pagament, omple el formulari de subscripció que trobaràs més avall.  

Quan l’omplis, podràs descarregar el quadern Ús de Pantalles en format PDF i, a més, rebràs totes les novetats de Psikeduca. I qui sap, potser inclús una Newsletter de tant en tant…

¿Te gustaría tener un cuaderno que normalmente es de pago... gratuito?

Sí, ¡lo has escuchado bien! 

Si quieres recibir de forma gratuita un cuaderno que normalmente es de pago, rellena el formulario de suscripción que encontrarás más abajo. 

Al rellenarlo, podrás descargarte el cuaderno Uso de Pantallas en formato PDF y, además, recibirás todas las novedades de Psikeduca. Y quién sabe, tal vez incluso una Newsletter de vez en cuando…